Barcelonai szállások repülőjeggyel

Barcelonai kiruccanás 63 ezertől

Kedvezményes barcelonai szállások foglalhatók akciós retúr repülőjeggyel csomagban egy tökéletes párnapos katalán városnézéshez.

Barcelonáról röviden

Bár Barcelona a maga 1,6 millió lakosával Spanyolország második legnépesebb városa, rendkívül élhetőnek ismert. A katalán főváros a modernizmus és az avantgárdé fészke, ami az épületeken, művészeti alkotásokban, sőt még a mentalitásban is visszaköszön. Mediterrán éghajlata és tengerparti elhelyezkedése még ellenállhatatlanabbá teszi a turisták számára. Barcelona leghíresebb látnivalói közül kihagyhatatlan a Sagarada família, a Las Ramblas, a Plaça Reial, illetve a Güell park, hogy tényleg csak a kötelezőket említsük! A barcelonai szállások széles választékának és a Budapestről közvetlenül induló repülőjáratoknak köszönhetően a katalán városlátogatás az év minden szakaszában jó választásnak bizonyul. Márpedig Barcelonát – egyszer legalább – minden utazónak látni kell!

Barcelonai szállások + repülőjegyek a legjobb árakon

Kiemelt városnéző csomagok Barcelonába:

  • A készlet erejéig 25% kedvezménnyel, 2 fő részére mindössze 109.900 forinttól foglalhatók barcelonai szállások repülőjegyekkel együtt. Az ajánlat 3 éjszakára vonatkozik különböző választható hotelekben Barcelona szerte, amihez hozzátartozik még a retúr repülőjegy is a Budapest – Barcelona – Budapest útvonalra illetékkel és személyenként 2 db kézipoggyásszal. Májustól októberig számos indulási dátummal foglalható. FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON
  • Fejenként 62.500 forinttól érhető el 3/4/5 napos városnézés Barcelonában. A csomagba 2/3/4 éjszaka szállás tartozik választható barcelonai hotelben reggelivel + repülőjegy a Budapest – Barcelona – Budapest útvonalra illetékkel és személyenként 1 db kézipoggyásszal. Májustól decemberig több időpontra leköthető. FOGLALÁS A PELIKAN.HU OLDALON

Akciós repjegyek és barcelonai szállások

Foglald inkább magadnak, ha úgy jobban megéri! A PELIKÁN.HU és a tripsta repjegy kereső oldalakon gyakran találhatók akciós repülőjegyek Budapest és Barcelona között.

A legjobb barcelonai szállások gyűjteményét a HotelsCombined.com Barcelona oldalán találod, ahol pár kattintással összehasonlíthatod az elérhető árakat. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár!

Ezeken kívül rengeteg egyéb izgalmas városnéző utazáscsomag foglalható a világ szinte összes nagyvárosába, nézd meg az aktuális kínálatot AKCIÓS VÁROSLÁTOGATÁSOK gyűjtőoldalunkon.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás