3 nap a Puchner kastélyban 43.500-ért

Felejthetetlen Bikal szállás és wellness foglalható a négycsillagos Puchner Kastélyszállóba félpanziós ellátással + francia és marokkói fürdő használattal.

A Dél-Dunántúl hegyes-völgyes vidékén, Dombóvártól 10 kilométerre terül el az alig ezer lelket számláló kis település, Bikal. A gyümölcseiről és halairól is híres falu kellemes horgásztava partján sok nyugodt órát tölthetnek el a sportág szerelmesei. Bikal sok viszontagságon átesett regényes temploma és a falumúzeum is érdekes látnivalóul szolgál. A német és horvát nemzetiségi gyökerekkel bíró falu gondosan ápolja testvérkapcsolatait, mint azt a Bikal Találkozó elnevezésű több napos kulturális fesztiválja is mutatja. A barátságos, vendégszerető Bikalon elidőzve az ember hajlamos elfelejtkezni a hétköznapok gondjairól, így az tökéletes választás lehet egy kiadós pihenésre.

Bikal szállás és wellness az exkluzív Puchner Kastélyszállóban

A négycsillagos Puchner Kastélyszálló idilli környezetben, a meghitt Bikalon található. Többféle hangulatú szállást kínál: a klasszicista Kastély, a reneszánsz Palota, a franciás Udvarház és a letisztult, nagyobb társaságok befogadására kialakított vendégházak mellett a Fürdőház mediterrán jellegű szobáiban, vagy a birtokhoz tartozó Középkori Óvárosban is megszállhat a látogató. Wellness terén hasonló sokszínűséggel találkozhat az utazó: francia élményfürdő, marokkói fürdő, és a kizárólag nagykorú vendégeknek fenntartott Palotafürdő közül lehet választani. Masszázs, szaunák és szolárium is rendelkezésre áll. A szálló melletti Élménybirtok egy tematikus élménypark, ami számos izgalmas programot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Aktuális Bikal szállás kínálat a Puchner Kastélyszállóba:

  • Korlátolt ideig 54% kedvezménnyel, 2 főre 43.500 forintért foglalható 3 nap/2 éjszaka szállás a Puchner Kastélyszálló**** bármely standard szobájában félpanziós ellátással. KORLÁTLAN ITALFOGYASZTÁS, 10 év alatti gyermek részére szállás, francia- és marokkói hangulatú fürdő, Flabélos- és sószoba. Az exkluzív Bikal szállás csomag EXTRA HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL 2019. február 28-ig használható fel hétköznapokon, illetve hétvégéken felár ellenében. MEGNÉZEM >>> MAIUTAZAS.HU

További wellness hétvége, last minute belföldi ajánlatok

Belföldi nyaralás terén az év minden időszakában rengeteg akciós wellness ajánlat érhető el. Érdemes résen lenni, mert időnként akár fél áron foglalható üdülés Magyarország legnívósabb szállodáiba. A legjobb belföldi utazás lehetőségekért tartsd szemmel Belföldi utazás részlegünket és lájkold Facebook oldalunkat.A legjobb bikali hotel ajánlatok összehasonlíthatók itt:

Category: Belföldi utazás

Tags:

Hozzászólás