Bogota utazás: Kolumbia 252 ezerből

Foglalj nagyszerű Bogota utazás ajánlatot 7/14 nap szállással, reggelis ellátással, retúr repjeggyel,poggyásszal szeptemberre vagy októberre 251.900 Ft-tól.

 

Kolumbia nagy, több mint 47 milliós népességgel rendelkező ország Dél-Amerika északnyugati részén. Nagyon változatos ország, ahol többféle táj és éghajlat van egyszerre jelen, segítőkészek a helyiek, és még nem jellemző a turisták özöne. A természet pedig túlzás nélkül lenyűgöző, sok helyen érintetlen, és rendkívül sokféle. Az igazán kalandvágyóak akár Amazonas túrára is benevezhetnek. Nagyvárosai a főváros, Bogota mellett Cartagena, Medellin, vagy Cali. A főváros modern, futurista épületek, kulturális érdekességek, történelmi épületek egyvelege, de kétségtelenül az európai szemnek kaotikus és zsúfolt, sokszor szmoggal terhelt metropolisz. Itt található a világhíres Gold Museum (Museo del Oro), ahol a felfedezések előtti időszak tárgyaiból kapunk ízelítőt. Hagyj időt magadnak ennek a szuper országnak a felfedezésére! Utazásodat a pelikán olcsó utazás ajánlatával most szeptemberi vagy októberi időpontra foglalhatod!

Bogota utazás szeptemberben vagy októberben

Jelenleg az alábbi Bogota utazás érhető el a pelikán oldalán:

• Jelenleg 30% kedvezménnyel, akár fejenként 251.900 forinttól foglalható Bogota utazás ajánlat a pelikán oldalán. Az egzotikus utazás tartalmazza a 7 vagy 14 éjszaka szállást a Portofino*** szállodában, a retúr turistaosztályú repülőjegyet a Budapest – Bogota – Budapest útvonalra 1 db kézipoggyásszal és 1 db feladott poggyásszal 23kg súlyig, és a svédasztalos reggelit a szálláshelyen. Utazásodat most szeptemberi és októberi időpontokra foglalhatod : FOGLALÁS A PELIKAN.HU OLDALON

Olcsó utazás opciók Bogota

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A pelikános repülőjegy kereső által a legolcsóbb repülőutak kereshetők ki mindössze pár kattintással. Akciós repülőjegy kínálat Budapestről Bogotára itt. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Bogota oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár! A legérdekesebb szálláslehetőséget kétségtelenül a CsereOtthon.com oldal nyújtja, ahol saját lakás/ingatlan elcserélésével akár szállásköltség nélkül nyaralhat mindenki csaknem 150 ország több ezer regisztrált városi lakásában, tengerparti nyaralójában, vagy akár egy jachton…

Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu, a pelikan.hu és a TravelBird oldalakon. Olcsó nyaralás, akciós üdülés és tengerparti pihenés ajánlatok terén az invia, valamint a Start Utazás utazási irodák weblapjain sincs hiány.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*