Dubai utazás ajánlatok

Dubai utazások 107 ezer alatt

Szuper Dubai utazás csomag kedvezmények: közel-keleti nyaralások szállással hotelben + retúr repülőjeggyel és kézipoggyásszal számos különböző időszakra.

Az Arab-félszigeten, a Perzsa-öböl déli partján fekvő Dubai a gazdagság és a fejlődés szimbóluma, egyben az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városa. Az ország fő bevétele – az olaj mellett – különböző pénzügyi szolgáltatásokból és a világ egyik legdinamikusabb turizmusából származik. Az utóbbi években Dubai elsődleges látványossága a megszámlálhatatlanul sok közül a 2010-ben épült, 828 méter magas Burdzs Kalifa, amely a világ jelenleg legmagasabb épülete. Ezen kívül mecsetek, felhőkarcolók rengetege, múzeumok és számos egyéb látnivaló vár felfedezésre. Bűn lenne kihagyni továbbá a kirándulásból a Burdzs al-Arab, az Atlantis The Palm Hotel, a Dubai-szökőkút, a Dzsumeira Pálma vagy a Wild Wadi vízipark elképesztő világait… A Dubai utazás repülővel mindössze 6 óra közvetlenül Budapestről, és egyszer talán minden utazónak látni kell a „legek” városát.

Dubai utazás csomagok kedvező árakon

A jelenleg legkedvezőbb Dubai utazás ajánlatok repülőjeggyel és szállással:

  • Fejenként 106.500 forinttól érhető el 4, 5, 6 vagy 8 napos dubai nyaralás. Az ajánlatba 3, 4, 5 vagy 7 éjszaka szállás tartozik a Jumeirah negyedben található, a Jumeirah strandtól nem messze elhelyezkedő ibis Styles Dubai Jumeira*** hotelben + retúr repülőjegy a Budapest – Dubai – Budapest útvonalra reptéri illetékkel és kézipoggyásszal. Áprilistól októberig különböző dátumokkal foglalható. FOGLALÁS A PELIKÁN.HU OLDALON
  • Fejenként 108.500 forinttól foglalható 4, 5, 6 vagy 8 napos utazás Dubaiba. A csomag szállást tartalmaz reggelivel 3, 4, 5 vagy 7 éjszakára a felhőkarcolókra kiváló kilátást biztosító Citymax Bur Dubai*** hotelben + retúr repülőjegyet a Budapest – Dubai – Budapest útvonalra reptéri illetékkel és kézipoggyásszal. Márciustól októberig számos indulási lehetőséggel leköthető. FOGLALÁS A PELIKÁN.HU OLDALON

Még több Dubai utazás opció érhető el repülőjeggyel és szállással egy árkategóriával feljebb, 123.500 forinttól kezdődően a Pelikan.hu oldal dubai kínálatában ///ITT/// + rengeteg egyéb érdekes út lelhető fel a Start Utazás ///ITT/// és az Invia.hu ///ITT/// Dubai utazás ajánlatai között is.

Olcsó utazás opciók Dubai

Ezeken kívül rengeteg egyéb izgalmas városnéző utazáscsomag foglalható szinte minden európai nagyvárosba, nézd meg AKCIÓS VÁROSLÁTOGATÁSOK gyűjtőoldalunkon. Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu oldalon egyaránt.

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Dubai oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár!

Category: Külföldi utazás

Tags:

One comment

Hozzászólás