Egzotikus utazás Vietnámba 282 ezer Ft-tól

Egzotikus utazás a meseszép Vietnámba már 281.900 Ft-tól 4-4 éj szállással Hanoiban és Ho Si Minh-városában, reggelivel, repülőjegyekkel, poggyásszal.

 

A délkelet-ázsiai Inkokínai-félszigeten található Vietnám északon Kínával, míg nyugaton és délnyugaton Laosszal, és Kambodzsával határos. A másik oldalon a Tonkin-öböl, a Dél-kínai tenger és a Thai- (Számi-) öböl határolja. Trópusi monszun éghajlatát és csodálatos tájait különleges földrajzi elhelyezkedésének köszönheti.
Hanoiban, Vietnám fővárosában és második legnagyobb városában a külvárosok lakóival együtt 7 millió ember él, akikhez 4 millió motorkerékpár tartozik. A külföldieknek elsőre teljesen értelmezhetetlen káosz autentikus hangulattal társul. Akinek nagyjából sikerül megszokni a furcsa forgalmi szabályokat és a tömeget, az felfedezheti magának a vietnami főváros igazi jellegét adó szatócsboltokat, műhelyeket, a kis kifőzdéket, utcai standokat. Sokak szerint az igazán hiteles vietnámi életérzést Hanoiban tapasztalhatja meg a látogató.
Ho Si Minh városa, vagy ismertebb nevén Saigon 1954-ig Francia-Indokína, majd 1975-ig, a vietnami háború befejeződéséig Dél-Vietnam fővárosa volt, a legjobb módú városnak számít az országban. Az egyedi hangulaton kívül itt is csodás műemlékeket tekinthetünk meg, mint a Jade császári templomot vagy a lüktető piacok forgatagát.
A városokon kívül két UNESCO Világörökség helyszín is van az országban, a Halong-öböl, mely egyike a világ hét csodájának, és a Phong Nha-Ke Bang Nemzeti Park. Ne hagyd ki az elérhető akciós utazások egyik legegzotikusabb ajánlatát, a vietnámi egzotikus utazás lehetőségét!

Egzotikus utazás Vietnámba Hanoiba és Saigonba!

Jelenleg a pelikán oldalán foglalható a legszuperebb vietnámi egzotikus utazás :

• Az eredeti árnál akár 22%-kal olcsóbban, fejenként 281.900 forinttól foglalható egzotikus utazás Vietnámba. A csodálatos körutazás tartalmazza a repülőjegyeket a Budapest – Hanoi – Ho Chi Minh City – Budapest útvonalra,egy kézipoggyászt és egy maximum 30 kg-os feladott poggyászt, valamint szállást 4 éjszakára a Eclipse Legend*** Hanoi szállodában reggelivel és szállást 4 éjszakára a Crown Diamond*** Ho Si Minh-város szállodában. A 9 napos utazás szeptemberi és októberi időpontokra foglalható: FOGLALÁS A PELIKAN.HU OLDALON

Olcsó utazás opciók Vietnám

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A pelikános repülőjegy kereső által a legolcsóbb repülőutak kereshetők ki mindössze pár kattintással. Akciós repülőjegy kínálat Budapestről Hanoiba itt. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Vietnám oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár! A legérdekesebb szálláslehetőséget kétségtelenül a CsereOtthon.com oldal nyújtja, ahol saját lakás/ingatlan elcserélésével akár szállásköltség nélkül nyaralhat mindenki csaknem 150 ország több ezer regisztrált városi lakásában, tengerparti nyaralójában, vagy akár egy jachton…

Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu, a pelikan.hu és a TravelBird oldalakon. Olcsó nyaralás, akciós üdülés és tengerparti pihenés ajánlatok terén az invia, valamint a Start Utazás utazási irodák weblapjain sincs hiány.

Category: Egzotikus utakKülföldi utazás

Tags:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*