Hollandia utazás Amszterdamba

Amszterdami hétvégék 66 ezertől

Akciós Hollandia utazás ajánlatok érhetők el a fővárosba, a sokszínű Amszterdamba retúr repülőjeggyel + illetékekkel és szállással választható hotelben.

Hollandia utazás – Amszterdam szuper árakon

Jelenleg az alábbi Hollandia utazás ajánlatok érhetők el Amszterdamba repjeggyel és szállással:

A készlet erejéig 2 főre 129.900 forinttól foglalhatók 4 napos hosszú hétvégék Amszterdamba. Az ajánlat tartalma: 3 éj szállás választható amszterdami hotelben önellátással/reggelivel + repülőjegy a Budapest – Amszterdam – Budapest útvonalra illetékkel és kézipoggyásszal. Novembertől márciusig több időpontra leköthető: MEGNÉZEM >>> MAIUTAZAS.HU

Fejenként 65.900 forinttól érhető el 3/4/5 napos városnéző út Amszterdamba budapesti vagy bécsi indulással. A csomagba 2/3/4 éj szállás tartozik amszterdami hotelben reggelivel + repülőjegy a Budapest/Bécs – Amszterdam – Budapest/Bécs útvonalra illetékkel és kézipoggyásszal. Októbertől márciusig számos indulási dátummal: MEGNÉZEM >>> PELIKAN.HU

Számos további Hollandia utazás opció található az Invia.hu >>>ITT<<< oldal aktuális kínálatában.

Hollandia utazás magánszervezésben

Amszterdami utazást manapság nem nehéz szervezni önállóan sem! A holland főváros Budapestről durván 1400 kilométerre fekszik, ami 12 és fél óra menetidőt tesz ki autóval. Busszal is könnyedén célba vehető Amszterdam (nézd meg a lehetőségeket a FlixBus oldalán >>>ITT<<<). Amennyiben inkább a gyorsabb és kényelmesebb repülést preferálod, akkor csak vess egy pillantást a kedvezményes amszterdami repjegyekre, amik elérhetők a Pelikan.hu repülőjegy keresőjével:

Amint megvan az oda-vissza utad, akkor a legjobb amszterdami hotelszobák árait pár kattintással egyszerűen összehasonlíthatod, majd le is foglalhatod a számodra legfelelőbbet ezzel a keresővel:

Olcsó szállást bőven találsz az Airbnb oldalon is, ahol ráadásul a regisztrációt követő első utazáshoz kezdőbónusz jár: MEGNÉZEM >>> AIRBNB.HU

Amszterdamról röviden

Amszterdam a sokszínűségével kápráztat el. Átitatják az évszázadok, mégis az egyik leginkább haladó szellemű város a világon. A kultúrának és az éjszakai életnek egyaránt fellegvára. A puszta szórakozás majdnem annyi turistát vonzanak a holland fővárosba, mint a Van Gogh Múzeum, a Rembrandt-ház és a Rijksmusem, vagy éppen a Dam téren álló méltóságteljes királyi palota. Amszterdam a piacairól majdnem annyira híres, mint a múzeumairól. A Bloemenmarkt a virágkereskedelem központja. Hollandia fővárosát behálózzák a kisebb-nagyobb csatornák, nem véletlenül nevezik az észak Velencéjének; hajókázva is keresztül-kasul be lehet járni a városrészeket. Két keréken is felfedezhetők ugyanakkor a látnivalók, hiszen kerékpárutakban, bicikli-kölcsönzőkben sem szenved épp hiányt Amszterdam. Egy biztos: aki egyszer ott járt, nem felejti el egyhamar.

Külföldi utazások és városnéző csomagok

Párnapos városlátogatások mindig elérhetők a világ számos országába. Foglalj akciósan repjeggyel + szállással csomagban, vagy tetszés szerint külön-külön a legjobb árakon! Nézd meg az aktuális kínálatot a VÁROSLÁTOGATÁSOK oldalunkon.

Ha inkább egy tengerparti nyaralásra vágysz, abból is bőven találsz a TENGERPARTI NYARALÁS oldalunkon, ahol a horvát tengerparttól a Seychelle-szigetekig mindenféle utat megtalálsz.

A legjobb nyaralás, utazás, last minute utak hatalmas választékáért tartsd szemmel naprakész KÜLFÖLDI UTAZÁS részlegünket. A lehető leggyorsabban Facebook oldalunk lájkolásával, valamint Instagram lapunk követésével értesülhetsz a friss akciókról és kedvezményekről. Ne feledd: levadásszuk Neked a legjobb nyaralás ajánlatokat!

Category: Külföldi utazásVároslátogatások

Tags:

Hozzászólás