Horvátország szállás 3 főnek 80 ezerért

Szuper Horvátország szállás ajánlat! 5 éj szállás háromágyas felszerelt apartmanokban akár már 79.900 forintért, közvetlenül a part mellett. Foglalj most!

 

A horvát tengerpart a mai napig az egyik legkedveltebb tengerparti nyaralóhely a magyarok körében. Ez érthető is, hiszen közel van, reálisak az árak, és csodálatos a tenger. A jelenleg elérhető Horvátország szállás ajánlat a szlovén határ közelében lévő Umag-ba, Isztria és Horvátország legnyugatibb városába szól. Az Apartman Sol Polynesia*** szuper háromszemélyes stúdiói jól felszerelt, kényelmes szálláshelyet biztosítanak, ahonnan maximálisan kiélvezhető a homokos tengerpart, és egy 1000 m²-es medencét is használatba vehetnek a vendégek. Magyarországról különösen könnyen megközelíthető a szálláshely, hisz csak 22 km-t kell az autópályáról lehajtva megtenni. Foglald le most a maiutazás Horvátország nyaralás csomagját fantasztikus áron!

Horvátország szállás ajánlat a közeli Umag városába

Ha igazán jó Horvátország szállás ajánlatot szeretnél, a maiutazás csomagját ajánljuk figyelmedbe:

• Féláron, akár 79.900 forintért lefoglalható ez a kitűnő árú Horvátosrszág szállás ajánlat mely tartalmazza az 5 éj szállást 3 fő részére. Az Apartman Sol Polynesia*** háromágyas apartmanjaiban igazán otthon érezhetitek magatokat. A tökéletesen felszerelt, közvetlenül a tenger partján elhelyezkedő apartmanokban konyha edények, kávéfőző, hűtőszekrény is használható. Leutazható: 2016.04.22.-10.31. között: FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON

Olcsó utazás opciók Umag

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A pelikános repülőjegy kereső által a legolcsóbb repülőutak kereshetők ki mindössze pár kattintással. Akciós repülőjegy kínálat Budapestről itt. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Umag oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár! A legérdekesebb szálláslehetőséget kétségtelenül a CsereOtthon.com oldal nyújtja, ahol saját lakás/ingatlan elcserélésével akár szállásköltség nélkül nyaralhat mindenki csaknem 150 ország több ezer regisztrált városi lakásában, tengerparti nyaralójában, vagy akár egy jachton…

Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu, a pelikan.hu és a TravelBird oldalakon. Olcsó nyaralás, akciós üdülés és tengerparti pihenés ajánlatok terén az invia, valamint a Start Utazás utazási irodák weblapjain sincs hiány.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás