Szüreti hétvégék a Tokaji borvidéken

Exkluzív tokaj-hegyaljai hosszú hétvége szervezhető az Angyal Borászat és Szőlőbirtokon félpanziós ellátással, wellness használattal és színes programokkal.

A takaros Rátka a Világörökségnek nyilvánított Tokaji Történelmi Borvidék része. A sváb falu büszkén ápolja hagyományait, ami a minden évben megrendezett nemzetiségi fesztiválon és Német Nemzetiségi Tájház fenntartásán túl a sváb ételspecialitások tökélyre fejlesztésében is megnyilvánul. A Zempléni-hegység lankái határolta település az idilli elhelyezkedés mellett számos látnivalót is magáénak mondhat. Az Elhurcoltak emlékműve, a neoromán stílusú római katolikus templom fából készült oltára és szószéke, emellett a hangulatos parkban helyet kapó Szent István és Boldog Gizella dombormű is megtekintésre érdemes. A híres borvidéken kivirágzott település természetesen egy elismert pincészetnek is otthont ad. Rátka nyugodt atmoszférájával, festői környezetével tökéletes helyszín a pihenésre.

Tökéletes hosszú hétvége az Angyal Borászat és Szőlőbirtokon

A békés Rátka határában fekvő, nemrég felújított Angyal Borászat és Szőlőbirtok tizenkét vendégszobával várja a kikapcsolódásra vágyó családokat, munkatársakat vagy a romantikus kiruccanást kereső párokat. A birtok majdnem 1 kilométer hosszú borospincéje tanúsítja, hogy az ideérkező vérbeli borászok vendége lesz. A Tokaj-hegyalja lankáira néző szobák mindegyike televízióval, fürdőszobával és mini borbárral felszerelt. A szálláshely wellness-részlegén szauna és jakuzzi mellett különleges masszázsok segítik az ellazulást. A bőséges, falusias ételeknek, a kitűnő boroknak és a vendégszerető kiszolgálásnak hála az itt megszálló felejthetetlen élménnyel gazdagodik. Tökéletes hosszú hétvége opció bármely évszakban.

A készlet erejéig 2 főre 59.900 forintért foglalható hosszú hétvége a rátkai Angyal Borászat és Szőlőbirtokon. A tokaj-hegyaljai üdülésbe 2 éjszaka szállás tartozik kétágyas szobában félpanziós ellátással, valamint borkóstoló, korlátlan Angyal Spa használat és további színes programok. 2017.09.22. és 10.21. között kizárólag HÉTVÉGÉKEN (péntektől vasárnapig) utazható le. További infó és foglalás: FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON

További wellness hétvége, last minute belföldi ajánlatok

Belföldi nyaralás terén az év minden időszakában rengeteg akciós wellness ajánlat érhető el. Érdemes résen lenni, mert időnként akár fél áron foglalható üdülés Magyarország legnívósabb szállodáiba. A legjobb belföldi utazás lehetőségekért tartsd szemmel Belföldi utazás részlegünket, iratkozz fel hírlevelünkre és lájkold Facebook oldalunkat. Végigfuthatsz a maiUtazás.hu belföldi nyaralás oldalán is, ahol mindig található érdekes út. Olcsó wellness választékban továbbá a travelist.hu utazási iroda weblapján sincs hiány.

A legjobb rátkai hotel ajánlatok összehasonlíthatók itt:

Category: Belföldi utazás

Tags:

Hozzászólás