Relax Füzesgyarmaton 22.900-ból

Csúcs ajánlat a füzesgyarmati Thermal Hotel Gara szállodába: szállás félpanziós ellátással, wellness használattal és kedvezményes fürdőbelépővel.

Füzesgyarmat takaros alföldi város Sárrét tájegység közepén, Békéscsabától 60 kilométerre. A város legnagyobb kincse a helyi Kastélypark fürdőben található jótékony hatású 62 fokos termálvíz, amely hét különböző hőfokú és vízösszetételű medencével várja a látogatókat, és többek között mozgásszervi, idegrendszeri, emésztőrendszeri- és anyagcsere-betegségben szenvedőknek is javasolt. A fürdőn túl is számos érdekességet kínál azonban a település; az Alföld legnagyobb református templomát, egy különleges unitárius templomot és a szép Városházát csodálhatjuk meg, valamint egy hintókészítő és egy ólomüveg-készítő műhely munkájába is bepillantást nyerhetünk. Az Alföld hagyományainak megfelelően Füzesgyarmaton hódolhatunk a lovaglás, a vadászat, vagy akár a solymászat örömeinek, míg a gyerekek a Mini Állatpark felfedezésével juthatnak közelebb a természethez.

Hotel Gara Füzesgyarmaton – kikapcsolódás vidéki nyugalomban

A Thermal Hotel Gara a Békés megyei Füzesgyarmaton, a színvonalas Kastélypark termálfürdő közvetlen szomszédságában található. A szálloda belső udvarán is találunk saját gyermek-, úszó- és gyógyvízzel feltöltött termálmedencét és napozóhelyet, valamint masszázs is igénybe vehető, így akkor sem kell feltétlenül kimozdulni, ha wellness élményre vágyik az utazó. A település lovaglásra, vadászatra is lehetőséget ad. A négyszintes, modern kialakítású épületben 2-4 fős, standard vagy prémium szobákban szállásolják el a vendégeket. A kiadós, magyaros ételeket kínáló étteremben elköltött vacsora után kellemes sétára indulhatunk a barátságos Füzesgyarmaton. A Hotel Gara családoknak és romantikára vágyóknak egyaránt nyugodt feltöltődést, meghitt kikapcsolódást kínál.

Most szuper wellness csomag érhető el a Thermal Hotel Gara Füzesgyarmatba! Az ajánlat 49% kedvezménnyel, 22.900 forinttól foglalható és 2 éj szállást tartalmaz 2 főre félpanziós ellátással (svédasztalos reggeli és vacsora), korlátlan wellness használattal, valamint extrákkal (50% kedvezményű belépőjegy a Kastélypark Fürdőbe, közvetlen átjárással). A nagyszerű füzesgyarmati utazás 2017.11.01. és 12.22. között használható fel kizárólag hétköznapokon. Bővebb információ és foglalás: FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON

További wellness hétvége, last minute belföldi ajánlatok

Belföldi nyaralás terén az év minden időszakában rengeteg akciós wellness ajánlat érhető el. Érdemes résen lenni, mert időnként akár fél áron foglalható üdülés Magyarország legnívósabb szállodáiba. A legjobb belföldi utazás lehetőségekért tartsd szemmel Belföldi utazás részlegünket, iratkozz fel hírlevelünkre és lájkold Facebook oldalunkat. Végigfuthatsz a maiUtazás.hu belföldi nyaralás oldalán is, ahol mindig található érdekes út. Olcsó wellness választékban továbbá a travelist.hu utazási iroda weblapján sincs hiány.

A legjobb füzesgyarmati hotel ajánlatok összehasonlíthatók itt:

Category: Belföldi utazás

Tags:

Hozzászólás