Hotel Szieszta Sopron

Soproni szieszta 53 ezer forinttól

Akciós Hotel Szieszta Sopron pihenés csomagok félpanziós ellátással, wellness sziget használattal, korlátlan fürdőbelépővel és további programokkal.

Sopronról röviden

A Fertő tó medencéje és a Soproni-hegység között elhelyezkedő Sopron nem véletlenül az egyik legnépszerűbb magyar turisztikai célpont. Hazánk nyugati kapujának üde, tiszta levegője jótékony hatással van az üdülni, regenerálódni, felfrissülni vágyó vendégekre. A természet közelsége miatt pedig számos érdekes kirándulási lehetőség kínálkozik. Sopron emellett a műemlékekben leggazdagabb vidéki város. Érdemes felkeresni az 58 méterre magasodó Tűztorony barokk hagymakupoláját, amely iránytűül szolgál a település hangulatos utcáin barangolóknak. Az ódon, árkádos hangulatú városmagot az egykori városfal maradványai fogják közre. Főterének dísze a történelmi jelentőségű Kecske-templom, melyet a ferencesek építettek a XIII. században. A hűség városa látnivalókkal, bájjal teli település, ahol igazán fellélegezhet az utazó.

Hotel Szieszta Sopron – élményteli pihenés a hűség városában

Az öthektáros őspark közepén magasodó Hotel Szieszta a nagy múltú Sopron legimpozánsabb szállodája. Az Alpokalja üde levegőjét magába szívva térképezheti fel a tájat a sportosabb kedvű látogató, míg a kultúrára szomjazó vendégek a hűség városának műemlékeit csodálhatják meg. Ám voltaképpen el sem kell hagyni a Hotel Szieszta Sopron birtokát, ha felüdülésre, szórakozásra vágyik az ember; a hotel fitnesz-wellness központja beltéri medencével, gőzfürdővel, szaunával, szoláriummal, sókabinnal, masszázsokkal, és megannyi más relaxációs lehetőséggel, emellett fitneszteremmel és teniszpályákkal várja a vendégeket. A szálloda séfje változatos és izgalmas fogásokkal kényezteti közönségét. A hosszú nap után pedig pompás panorámát nyújtó, zuhannyal vagy káddal felszerelt szobáikban pihenhetnek meg a szálló lakói.

Kiemelt Hotel Szieszta Sopron akciók

  • Korlátolt ideig 45% kedvezménnyel, 2 főre 52.500 forinttól foglalhatsz 4 nap/3 éjszaka szállást félpanziós ellátással. Wellness sziget használat, nyáron korlátlan fürdőbelépő, különböző programok. Felhasználható: 2018. szeptember 2-ig hétköznapokon és hétvégéken. FOGLALÁS >>> MAIUTAZÁS.HU
  • Exkluzív 45% kedvezménnyel, 2 főre 52.500 forinttól foglalhatsz 4 nap/3 éjszaka szállást félpanziós ellátással. További infó és FOGLALÁS >>> SZALLASGURU.HU

További wellness hétvége, last minute belföldi ajánlatok

Belföldi nyaralás terén az év minden időszakában rengeteg akciós wellness ajánlat érhető el. Érdemes résen lenni, mert időnként akár fél áron foglalható üdülés Magyarország legnívósabb szállodáiba. A legjobb belföldi utazás lehetőségekért tartsd szemmel Belföldi utazás részlegünket és lájkold Facebook oldalunkat. Végigfuthatsz a MAIUTAZÁS.HU belföldi nyaralás oldalán is, ahol mindig található érdekes út.

A legjobb soproni hotel ajánlatok összehasonlíthatók itt:

Category: Belföldi utazás

Tags:

One comment

Hozzászólás