Isztambuli utazások

Isztambuli látogatás 76.000-től

Csomagkedvezményes isztambuli utazások várnak választható szállással hotelben + retúr repülőjeggyel és illetékekkel budapesti indulással.

Isztambuli utazások megfizethető áron

Kiemelt akciós isztambuli utazások szállással és repülőjeggyel csomagban:

A készlet erejéig 2 főre 152.900 forinttól foglalható izgalmas városnéző csomag Isztambulba. Az ajánlat tartalma: 4 nap/3 éj szállás választható isztambuli hotelben reggelivel + retúr repülőjegy a Budapest – Isztambul – Budapest útvonalra illetékkel és kézipoggyásszal és 1 feladandó pogyásszal Októbertől februárig több időpontban: MEGNÉZEM >>> MAIUTAZAS.HU

Fejenként 90.900 forinttól érhető el 4/5 napos utazás Isztambulba Budapestről vagy Bécsből. A csomagba 3/4 éj szállás tartozik választható isztambuli hotelben reggelivel + retúr repülőjegy a Budapest/Bécs – Isztambul – Budapest/Bécs útvonalra illetékkel és kézipoggyásszal. Júliustól októberig számos indulási dátummal: MEGNÉZEM >>> PELIKAN.HU
Isztambuli utazások terén feltétlenül érdemes megnézni az Invia.hu >>>ITT<<< oldal aktuális kínálatát is.

Isztambuli utazások saját szervezésben

Számos esetben jobban megérheti külön foglalni repülőjegyet és szállást. A legolcsóbb isztambuli repjegyek egyszerűen kikereshetők a Pelikan.hu repülőjegy keresőjével:

Ha megvan helyed a legkedvezőbb Isztambulba tartó repülőgépre, akkor a legjobb szállások árait Isztambulban pillanatok alatt előhozhatod ezzel a keresővel:

Olcsó szállást bőven találsz az Airbnb oldalon is, ahol ráadásul a regisztrációt követő első utazáshoz kezdőbónusz jár: MEGNÉZEM >>> AIRBNB.HU

Isztambulról röviden

Isztambul a Föld egyik legnépesebb városa, Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja. A város a Boszporusz és a Márvány-tenger két oldalán fekszik, kisebb része Európában, nagyobb része pedig Ázsiában. Éghajlata mérsékelt. A hosszú, meleg és párás nyarat hűvös, csapadékos tél követi. A város ősét i.e. 667-ben a görögök alapították, majd később – már római uralom alatt – Konstantinápolyként vált ismertté. Történelme mellett Isztambul kulturális élete is igen gazdag, a városban több mint 30 múzeum található, és rendszeresen szolgál különböző nemzetközi fesztiválok helyszínéül. Isztambul sokszínűsége, a modern és a hagyományos, illetve a kelet és a nyugat keveredése megjelenik az építészeti és kulturális emlékekben csakúgy, mint a gasztronómiában. A városban több ezer hotel és étterem, számos kávéház és hagyományos török fürdő várja a vendégeket.

Külföldi utazások és városnéző csomagok

Párnapos városlátogatások mindig elérhetők a világ számos országába. Foglalj akciósan repjeggyel + szállással csomagban, vagy tetszés szerint külön-külön a legjobb árakon! Nézd meg az aktuális kínálatot a VÁROSLÁTOGATÁSOK oldalunkon.

Ha inkább egy tengerparti nyaralásra vágysz, abból is bőven találsz a TENGERPARTI NYARALÁS oldalunkon, ahol a horvát tengerparttól a Seychelle-szigetekig mindenféle utat megtalálsz.

A legjobb nyaralás, utazás, last minute utak hatalmas választékáért tartsd szemmel naprakész KÜLFÖLDI UTAZÁS részlegünket. A lehető leggyorsabban Facebook oldalunk lájkolásával, valamint Instagram lapunk követésével értesülhetsz a friss akciókról és kedvezményekről. Ne feledd: levadásszuk Neked a legjobb nyaralás ajánlatokat!

Category: Külföldi utazásVároslátogatások