Luxus Zanzibár utazás 358.900 Ft-ért

Exkluzív Zanzibár utazás Tanzániába 359 ezer Ft-tól márciusban retúr repjeggyel, poggyásszal, félpanziós ellátással, 6 vagy 13 éj szállással.

 
Zanzibár a kelet-afrikai Tanzániához tartozó részben autonóm szigetvilág, mely két fő szigetből (Zanzibár és Pemba) ezen kívül pár szigetecskéből áll. Az Uroa Bay Beach Resort négycsillagos szállás Zanzibár szigetén található. Az Inidai-óceán elképesztő látványa, korallzátonyok, a homokos tengerpartok és a trópusi növény-és állatvilág jellemzik a szigetet. A tanzániai nyár decembertől áprilisig tart, így ezzel az ajánlattal a lehető legjobb időszakban szervezhető üdülés. Zanzibár központja, az izgalmas Stone Town betekintést nyújt a szuahéli építészetbe, valamint az óvárosában a portugál gyarmati és az arab építészeti stílusok elegyében is elgyönyörködhetünk. A szálláshely az óceán partján helyezkedik el, 300 méteres saját partszakasszal, medencebárral. A hotel a tradicionális elemekkel, mint a zanzibári bútorzat és a zsúpfedeles tető és a modern kényelmi eszközökkel egyaránt rendelkezik, így a Zanzibár utazás a lehető legtökéletesebb szálláshelyen élvezhető ki.

Zanzibár utazás: tökéletes téli kikapcsolódás az egzotikus nyárban

A pelikan.hu az alábbi Zanzibár utazás ajánlatot kínálja:

• 32% kedvezménnyel, 356.900 forinttól foglalható ez a rendkívüli és egzotikus Zanzibár utazás. A fantasztikus komplett üdülés ajánlat tartalmazza a retúr repjegyet a Pozsony – Zanzibár – Pozsony útvonalra egy, dubai átszállással a FlyDubai légitársasággal, fejenként 2 db poggyászt, 6 vagy 13 éjszaka szállást a Uroa Bay Beach Resort**** hotelben), félpanziós ellátást, transzfert a hotel és a reptér között. A hotelben pezsgőfürdő, masszázs, teniszpálya és medence garantálja a felhőtlen kikapcsolódást. Ne hagyd ki az egzotikus nyaralás ajánlatott, és csempéssz egy kis nyarat a téli hónapokba: FOGLALÁS A PELIKAN.HU OLDALON

Olcsó utazás opciók Zanzibár

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A pelikános repülőjegy kereső által a legolcsóbb repülőutak kereshetők ki mindössze pár kattintással. Akciós repülőjegy kínálat Budapestről Zanzibárra itt. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Zanzibar oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár! A legérdekesebb szálláslehetőséget kétségtelenül a CsereOtthon.com oldal nyújtja, ahol saját lakás/ingatlan elcserélésével akár szállásköltség nélkül nyaralhat mindenki csaknem 150 ország több ezer regisztrált városi lakásában, tengerparti nyaralójában, vagy akár egy jachton…

Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu, a pelikan.hu és a TravelBird oldalakon. Olcsó nyaralás, akciós üdülés és tengerparti pihenés ajánlatok terén az invia, valamint a Start Utazás utazási irodák weblapjain sincs hiány.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás