Magas Tátra szállás olcsón, akár 17 ezerért

Magas Tátra szállás ajánlat foglalható a Tatragolf Mountain Resort**** szállodába 2/4/6 éjszakára már 16.900 forinttól egyéni utazással és önellátással.

 

A MagasTátra szállás szuper lehetőség arra, hogy néhány napot töltsünk el Szlovákia talán leggyönyörűbb természeti környezetében. A Tátralomnici sícentrum és a Csorba-tó síközpont egyaránt közel találhatóak a szálláshoz, így az ajánlat egy pár napos síelős kiruccánasnak is tökéletes, de jó lehetőség kirándulni is, vagy csak négycsillagos kényelemben élvezni a természet közelségét és a szálloda csendjét és kényelmét. A Tatragolf Resort a Veľká Lomnica (Kakaslomnic) nevű településen található, nevét a Black Stork golfklubról kapta, ami alig pár perces sétára található. A lakrészekhez teljesen felszerelt konyha is tartozik, így nem csak a szálláson, de az étkezéseken is sokat spórolhatunk. Legyen a célunk síelés, kirándulás, vagy csak egy rövid elvonulás a természetbe, ebben az ajánlatban nem fogunk csalódni!

Magas Tátra szállás : élvezd a havas táj nyugalmát!

Jelenleg ez a Magas Tátra szállás ajánlat érhető el a pelikán oldalán:

• Most szuper ajánlattal fedezheted fel Te is a Magas Tára gyönyörű vidékét. A Magas Tátra szállás a négycsillagos Tatragolf Mountain Resort szálláshelyre foglalható kedvezményes áron, akár fejenként 16.900 forintért. A szállás Szlovákia eme csodálatos vidékére számos időpontra foglalható, január és március közöttre : FOGLALÁS A PELIKAN.HU OLDALON

Olcsó utazás opciók Magas Tátra

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A pelikános repülőjegy kereső által a legolcsóbb repülőutak kereshetők ki mindössze pár kattintással. Akciós repülőjegy kínálat Budapestről itt. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Tatra oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár! A legérdekesebb szálláslehetőséget kétségtelenül a CsereOtthon.com oldal nyújtja, ahol saját lakás/ingatlan elcserélésével akár szállásköltség nélkül nyaralhat mindenki csaknem 150 ország több ezer regisztrált városi lakásában, tengerparti nyaralójában, vagy akár egy jachton…

Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu, a pelikan.hu és a TravelBird oldalakon. Olcsó nyaralás, akciós üdülés és tengerparti pihenés ajánlatok terén az invia, valamint a Start Utazás utazási irodák weblapjain sincs hiány.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás