Olasz utak Nápolyba

Nápolyi városnézés 58 ezertől

Szuper olasz utak foglalhatók Nápolyba: akciós városlátogatások állnak rendelkezésre szállással és repülővel közvetlenül Budapestről.

Nápolyról röviden

Nápolyt látni és meghalni – a csodás Dél-Olaszország legnagyobb városa egy izgalmas, történelmi és természeti csodákban gazdag város teli nyüzsgő élettel és kultúrával. Az egymillió lakosú Nápolyt egyszer minden utazónak feltétlenül meg kell látogatnia! Itt található a világ legelső pizzériája, az Antica Pizzeria Port’Al, amely 1830 óta működik és a türelmes látogatók máig megkóstolhatják az eredeti recept alapján készülő pizzát. A város több pontjáról is látható a Vezúv, de a közelben vannak más világhíres látnivalók is, mint Pompei romvárosa vagy Capri egzotikus szigete. Kedvezményes olasz utak szervezhetők Nápolyba, legyen szó akár családi városnézésről, akár idilli páros kalandról.

Olasz utak Nápoly történelmi városába

A pillanatnyilag legkedvezőbb olasz utak Nápolyba repülőjeggyel és szállással:

  • 26% kedvezménnyel, 2 főre 119.900 forinttól foglalható 4 napos nápolyi városlátogatás. Az utazáscsomag 3 éjszaka szállást tartalmaz választható nápolyi hotelben önellátással vagy reggelivel + repülőjegyet illetékkel és személyenként 2 db kézipoggyásszal a Budapest – Nápoly – Budapest útvonalra. Májustól decemberig több időpontban leutazható. FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON
  • Fejenként 57.500 forinttól érhető el 3/4/5 napos városlátogatás Nápolyba. A nápolyi út 2/3/4 éjszaka szállást foglal magába nápolyi hotelben reggelivel + repülőjegyet illetékkel a Budapest – Nápoly – Budapest útvonalra. Áprilistól októberig számos időpontra foglalható. FOGLALÁS A PELIKÁN.HU OLDALON

Olcsó utazás opciók Nápoly

Ezeken kívül rengeteg egyéb izgalmas városnéző utazáscsomag foglalható szinte minden európai nagyvárosba, nézd meg AKCIÓS VÁROSLÁTOGATÁSOK gyűjtőoldalunkon. Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu oldalon egyaránt.

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Nápoly oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár!

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás