Olasz utak Nápolyba

4 nap Nápolyban 50 ezertől

Szuper olasz utak foglalhatók Nápolyba: akciós városlátogatások retúr repülőjeggyel közvetlenül Budapestről + számos szállás opcióval.

Nápolyról röviden

Nápolyt látni és meghalni – Dél-Olaszország legnagyobb városa egy izgalmas, történelmi és természeti csodákban gazdag város teli nyüzsgő élettel és kultúrával. Az egymillió lakosú Nápolyt egyszer minden utazónak feltétlenül meg kell látogatnia! Itt található a világ legelső pizzériája, az Antica Pizzeria Port’Al, amely 1830 óta működik és a türelmes látogatók máig megkóstolhatják az eredeti recept alapján készülő pizzát. A város több pontjáról is látható a Vezúv, de a közelben vannak más világhíres látnivalók is, mint Pompei romvárosa vagy Capri egzotikus szigete. Kedvezményes olasz utak szervezhetők Nápolyba, legyen szó akár családi városnézésről, akár idilli páros kalandról.

Olasz utak Nápoly történelmi városába

A pillanatnyilag legkedvezőbb olasz utak Nápolyba repülőjeggyel és szállással:

  • A készlet erejéig 38% kedvezménnyel, 2 főre 99.900 forinttól foglalható 4 napos nápolyi városlátogatás. Az olasz utak Nápolyba 3 éjszaka szállást tartalmaznak választható nápolyi hotelben önellátással/reggelivel + repülőjegyet a Budapest – Nápoly – Budapest útvonalra illetékkel és kézipoggyásszal. Novembertől márciusig több időpontban. MEGNÉZEM >>> MAIUTAZAS.HU
  • Fejenként 58.500 forinttól érhető el 3/4/5 napos városlátogatás Nápolyba. Az utazás tartalma: 2/3/4 éjszaka szállás választható nápolyi hotelben reggelivel + repülőjegy a Budapest – Nápoly – Budapest útvonalra illetékkel és kézipoggyásszal. Októbertől márciusig számos időpontra foglalható. MEGNÉZEM >>> PELIKAN.HU

A fenti ajánlatokon kívül további nápolyi olasz utak lelhetők fel a Start Utazás >>>ITT<<< és az Invia.hu >>>ITT<<< oldalak aktuális kínálatában.

Olasz utak olcsón a csodás Nápolyba

Foglald inkább magadnak, ha úgy jobban megéri! Sokan autóval vagy busszal veszik célba Nápolyt, ami Budapestről durván egy 1500 kilométeres utat jelent. Ha inkább repülnél, akkor a PELIKAN.HU repülőjegy kereső oldalon gyakran találhatók akciós repülőjegyek Budapest és Nápoly között.

A legjobb nápolyi szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Nápoly oldalára, ahol pár kattintással összehasonlíthatod az elérhető hotelszobák árait.

Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, amely oldalán nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni. Most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár – NÉZD MEG ITT!

Olasz utak és városnéző csomagok

A fenti olasz utak Nápolyba csak töredéke annak, amit Olaszország kínál! Legyen szó itáliai városnézésről vagy tengerparti nyaralásról, OLASZORSZÁGI NYARALÁS oldalunkon biztosan találsz magadnak egy jó kis olasz utazást.

Ezeken kívül rengeteg egyéb izgalmas városnéző utazáscsomag foglalható a világ szinte összes nagyvárosába, nézd meg az aktuális kínálatot AKCIÓS VÁROSLÁTOGATÁSOK oldalunkon.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás