Párizsi utak repülővel

Párizsi utak repjeggyel 53 ezertől

Akciós párizsi utak köthetők le választható szállással hotelben + retúr repülőjeggyel Budapestről minden illetékkel és kézipoggyásszal.

Párizsról röviden

Párizsról sokaknak eszébe ötlenek a város ikonikus látnivalói: a turista-mágnes Eiffel-torony, a felséges Diadalív, a monumentális Notre-Dame-székesegyház, a művészóriások remekműveiben tobzódó Louvre, a nagy emberek végső nyughelyéül szolgáló Père-Lachaise temető. Mindenki hallotta már, hogy a Montmartre a művészek negyede, hogy a Pont Neuf a legódonabb a Szajnát átszelő gyönyörű hidak közül, hogy a Tuileriák kertjétől kezdve a Bois de Boulogne-on át a Luxemburg-kertig megannyi madárcsicsergős park közül lehet választani, ahol elfogyasztható a camembert-ből és croissant-ból álló reggeli. Tudja mindenki, hogy Párizs a divat fővárosa és az elegancia szinonimája. A város egyedülálló báját, felszabadító leheletét mégis csak az ismeri, aki megtapasztalta, és ez teszi igazán kihagyhatatlan célponttá Franciaország bálványozott fővárosát.

Párizsi utak kedvezményes csomagokban

Kiemelt akciós párizsi utak repülőjeggyel és többféle szállás opcióval:

  • A készlet erejéig 44% kedvezménnyel, 2 főre 114.900 forinttól foglalható 4 napos párizsi városlátogatás. A párizsi utak tartalma: 3 éjszaka szállás választható párizsi hotelben önellátással + repülőjegy a Budapest – Párizs – Budapest útvonalra illetékkel és személyenként 1 db kézipoggyásszal. Novembertől márciusig több időpontban. MEGNÉZEM >>> MAIUTAZAS.HU
  • Fejenként 52.500 forinttól érhetők el 3/4/5 napos párizsi utak akciós csomagban. Az utazási ajánlatokba 2/3/4 éjszaka szállás tartozik választható párizsi hotelben reggelivel + repülőjegy a Budapest – Párizs – Budapest útvonalra illetékkel és személyenként 1 db kézipoggyásszal. Októbertől májusig számos indulási dátummal. MEGNÉZEM >>> PELIKAN.HU

Érdekes párizsi utak fellelhetők a Start Utazás >>>ITT<<< és az Invia.hu >>>ITT<<< oldalak aktuális kínálatai között is.

Párizsi utak szervezése máshogy

Saját kezűleg is összeállíthatók párizsi utak olcsón. A francia főváros megközelíthető autóval, illetve busszal is, a Budapest – Párizs táv 1485 kilométer. Ha inkább a kényelmesebb és jóval gyorsabb repülést preferálod, akkor a legolcsóbb párizsi repülőjegyekért látogass el a PELIKAN.HU repülőjegy kereső oldalra, ahol pár kattintással kiválaszthatod, majd le is foglalhatod a legkedvezőbb repülőutat.

A legjobb párizsi szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Párizs oldalára, ahol pár kattintással összehasonlíthatod az elérhető hotelszobák árait.

Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, amely oldalán nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni. Most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár – NÉZD MEG ITT!

Ezeken kívül rengeteg egyéb izgalmas városnéző utazáscsomag foglalható a világ szinte összes nagyvárosába, nézd meg az aktuális kínálatot AKCIÓS VÁROSLÁTOGATÁSOK gyűjtőoldalunkon.

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás