Velencei utazás

Velencei utazás opciók 43.500 forinttól

Szuper kedvezményes velencei utazás és városnéző csomagok foglalhatók szállással hotelben + retúr repülőjeggyel és illetékekkel Budapestről.

A lagúnák városa, Velence az egyik legromantikusabb hely – nem csak Európában, de az egész világon! A vízen fekvő város az Adriai-tenger északi részén, a mocsaras Velencei-lagúnában található. A részben a természet által létrejött, részben az ember által alakított lagúnák és szigetek egy sajátos építészeti stílus megjelenését eredményezték. Jelenleg a szigeteket több mint 400 híd köti össze. Velence leghíresebb nevezetességei közé tartozik a Rialto és a Rialto híd, a Szent Márk-bazilika csodálatos, bizánci stílusú épülete, illetve annak harangtornya, a Campanile. Világhíres még a farsangi időszakáról, a karnevál messze földről vonzza a látogatókat. Tökéletes célpont lehet egy romantikus hétvégéhez, de akár egy családi kiránduláshoz egyaránt.

Velencei utazás ajánlatok rendkívüli kedvezményekkel

Az elérhető akciós velencei utazás csomagokkal most szuper áron látogathat el mindenki a gyönyörű olasz városba:

  • A készlet erejéig 18% kedvezménnyel, 2 főre már mindössze 114.900 forinttól foglalható 4 napos velencei utazás. A csomag 3 éjszaka szállást tartalmaz választható vendégházban vagy háromcsillagos hotelben önellátással vagy reggelivel + retúr repülőjegyet a Budapest – Velence/Treviso – Budapest útvonalra illetékkel és személyenként 2 kézipoggyásszal. Májustól decemberig számos időpontra leköthető. FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON

Még több kedvező velencei utazás opció lelhető fel repülőjeggyel és szállással fejenként már mindössze 43.500 forinttól a Pelikan.hu Velence kínálatában: KATTINTS IDE MEGTEKINTÉSÜKHÖZ

Olcsó utazás opciók Velence

Ezeken kívül rengeteg egyéb izgalmas városnéző utazáscsomag foglalható szinte minden európai nagyvárosba, nézd meg AKCIÓS VÁROSLÁTOGATÁSOK gyűjtőoldalunkon. Számos további kecsegtető külföldi utazás és last minute utak foglalhatók kedvezményes árakon a maiUtazás.hu oldalon egyaránt.

Olcsó nyaralás egyszerűen szervezhető más módon is. A legjobb szállásokért feltétlenül érdemes ellátogatni a HotelsCombined.com Velence oldalára, ahol rengeteg kiemelkedő hotel ajánlat érhető el a legjobb árakon. Olcsó szállás specialistának számít az airbnb is, ahol nem csak hagyományos lakások, de tengerparti villák és érdekes házikók között lehet keresgélni – most a regisztrációt követő első utazáshoz ráadásul kezdőbónusz jár!

Category: Külföldi utazás

Tags:

Hozzászólás