Bikácsi üdülés 33 ezer alatt

Négycsillagos Zichy Park Hotel Bikács elképesztő áron: szálláscsomagok félpanziós ellátással, korlátlan spa használattal és Pöttöm Állatpark látogatással.

Bikács egy békés, szépen rendbe hozott kis falu a Dél-Dunántúlon, Pakstól nem messze. Lakói arra törekednek, hogy úgy varázsolják újjá szeretett községüket, hogy az ne veszítse el egyszerű, vidékies báját. A falu szívében a barokk stílusú evangélikus templom áll, főterét nemrégiben parkosították, játszóteret alakítottak ki rajta, és egy szabadtéri színpadot is felhúztak a nyári programok kedvéért. A község kis tava köré hangulatos sétány épült. Bikács híres a régészeti leletek forrása; kelta, honfoglalás- és népvándorlás-kori emlékeket is adott a Nemzeti Múzeumnak. Ősidők óta lakott területről van szó tehát, ami újabb jele annak, hogy Bikács olyan hely, ahol érdemes elidőzni.

Zichy Park Hotel Bikács – felejthetetlen vidéki pihenés

A Zichy Park Hotel a szekszárdi dombvidéken fekvő Bikács község egykori Zichy birtokán álló elegáns, négycsillagos szálloda. 15 hektár háborítatlan természet veszi körül, így az ideérkező rögvest megfelejtkezik a külvilágról. A kétszintes épület jól felszerelt, WiFi hozzáférést biztosító szobáiból csodás kilátás nyílik a környező vidékre. A Zichy Park Hotel Bikács tekintélyes komplexuma élménymedencével és finn szaunával ellátott wellness részlege gondoskodik a teljes ellazulásról, ám az aktívabb kikapcsolódás hívei számára a környék páratlan lehetőséget kínál túrázásra, kerékpározásra, valamint a lovas sportok kipróbálására is. A Pöttöm Állatpark a legkisebbeknek is segít felfedezni a természet csodáit. A kiváló konyha, a figyelmes személyzet, a varázslatos környezet mind hozzájárulnak egy felejthetetlen vidéki üdüléshez.

Korlátolt számban 41% kedvezménnyel, 2 főre 32.900 forintért foglalható bikácsi üdüléscsomag! A Zichy Park Hotel Bikács ajánlata 2 éjszaka szállást tartalmaz standard kétágyas szobában, félpanziós ellátást (bőséges büféreggeli Tolna megyei különlegességekkel sparheltről kiszolgálva + változatos félpanziós vacsora főzőasszonyaink kedvenc receptjeiből), korlátlan Levendula Spa használatot, valamint Pöttöm Állatpark látogatást. A bikácsi pihenés felhasználható 2017. december 24-ig, valamint 2018.03.18. és 04.27. között hétköznapokon, illetve hétvégéken és az őszi szünetben (10.30.-11.05.) felár ellenében, valamint 2018.01.02. és 03.11. között kizárólag hétvégéken, hétvégi felár ellenében. További infó és foglalás: FOGLALÁS A MAIUTAZÁS.HU OLDALON

További wellness hétvége, last minute belföldi ajánlatok

Belföldi nyaralás terén az év minden időszakában rengeteg akciós wellness ajánlat érhető el. Érdemes résen lenni, mert időnként akár fél áron foglalható üdülés Magyarország legnívósabb szállodáiba. A legjobb belföldi utazás lehetőségekért tartsd szemmel Belföldi utazás részlegünket, iratkozz fel hírlevelünkre és lájkold Facebook oldalunkat. Végigfuthatsz a maiUtazás.hu belföldi nyaralás oldalán is, ahol mindig található érdekes út. Olcsó wellness választékban továbbá a travelist.hu utazási iroda weblapján sincs hiány.

A legjobb bikácsi hotel ajánlatok összehasonlíthatók itt:

Category: Belföldi utazás

Tags:

Hozzászólás