Feltárultak a titkok egy kínai étterem mögött, ahol a használt tányérokat a kukából kellett előhalászni.

Sokkolta a magyar fiatalt, aki intézetben lakott és nagyon kellett neki a pénz.
Hazánkban a kínai gyorséttermek népszerűsége töretlen, még ha manapság nem is olyan pénztárcabarátok, mint régebben. A pirított tészta és a mézes-csípős csirke párosítása sokak szívét rabul ejti, és szinte megkerülhetetlen étkezési élmény. Azonban a konyhai titkokba csupán kevesen nyernek betekintést. Egy Youtuber viszont most megosztotta a kulináris kalandjait, felfedve a kínai ételek elkészítésének rejtelmeit.
A fiatalember egy intézet falai között töltötte mindennapjait, és amikor elérkezett a nyári időszak, úgy döntött, hogy az étteremben próbál szerencsét. Már az első napokban nyilvánvalóvá vált, hogy a 7-től 22-ig tartó munkaidő nem éppen a pihenésre és lazításra lett kitalálva. A tulajdonos, aki szigorú tekintetével és éles kritikájával tartotta kézben a dolgokat, nemcsak a helyszínen figyelte a munkafolyamatokat, hanem a kamerák révén is szemmel tartotta a dolgozókat. A szabadnap fogalma is ismeretlen volt, ahogyan a hivatalos bejelentés is. Akik ezt nem tudták elfogadni, gyorsan megtapasztalták, milyen érzés az ajtón kívül találni magukat.